Prethodni Slijedeći
Udruga Ljubav na djelu prisustvovala otvorenju prve Roditeljske kuće za djecu oboljelu od raka u BIH
Udruga Ljubav na djelu 2016-04-28

Svečanosti su prisustvovale brojne zvanice i istaknute osobe iz političkog i društvenog života BiH, te diplomatskog kora, među kojima je bio i premijer Federacije BiH Fadil Novalić, premijer Sarajevske županije Elmedin Konaković te gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić.

Nakon mnogobrojnih prepreka Udruženje je uspjelo riješiti administrativne obveze i u ožujku 2014. godine je započela izgradnja objekta.

Roditeljska kuća je izgrađena uz pomoć prijatelja djece oboljele od raka. Zahvaljujući raznim donatorima koji su prepoznali veliki značaj ovog projekta, BiH je dobila svoju prvu Roditeljsku kuću koja predstavlja trajno dobro od koje će koristiti imati oboljela djeca i njihovi roditelji, medicinsko osoblje i šira društvena zajednica.

Zemljište za izgradnju osigurao je KCUS. Kuća za roditelje djece oboljele od raka površine je 666 kvadratnih metara, ima suteren, prizemlje i tri kata, deset apartmana, multifunkcionalnu prostoriju s igraonom i dnevnim boravkom, zajedničku kuhinju i trpezariju, multifunkcionalnu salu, te prostorije za Udruženje.

Ponosni smo što smo mogli prisustvovati otvaranju i biti djelić te predivne atmosfere.LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA