Prethodni Slijedeći
09.05.2013. TKO SE SVE PRIDRUŽIO HUMANITARNOJ AKCIJI
Ljubav na djelu 2013-05-10

09.05.2013. u Sheraton Zagreb Hotelu održana humanitarna gala večera u organizaciji Udruge roditelja djece oboljele od malignih bolesti Ljubav na djelu koja djeluje u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici. Cilj ove humanitarne večere bio je prikupiti sredstva za djecu oboljelu od malignih bolesti i njihove obitelji kako bi im se pomoglo u najtežoj životnoj bitci.

Udruzi je potrebno 200.000,00 kn za opremanje stana i podmirenje režija stanovanja prilikom smještaja roditelja koji dolaze sa djecom na liječenje u Zagreb iz ostalih gradova Hrvatske. Osim smještaja, Udruga financijski pomaže troškove liječenja i putovanja socijalno ugroženim obiteljima oboljele djece pa će prikupljena sredstva biti namijenjena i za tu svrhu.

Nakon troškova organizacije humanitarne večere, Udruga Ljubav na djelu trenutnoraspolaže sa 70.000,00 kn, a akcija prikupljana sredstava nastavlja se i dalje. Zlatni sponzori projekta su Ured gradonačelnika, Privredna banka Zagreb d.d., PBZ Card – American Express, Građanski nogometni klub Dinamo Zagreb i obitelj Nore Šitum.

Srebrni sponzori su Gradski ured za zdravstvo i branitelje, tvrtka S. Oliver d.o.o. i tvrtka ING-GRAD d.o.o.

Svi koji se žele priključiti humanitarnoj akciji i svojom donacijom pridonijeti ovom plemenitom cilju, mogu to još uvijek učiniti uplatom na žiro račun ZABA-e 2360000-1102031208, žiro račun PBZ-a 2340009–1110543841 ili pozivom na donacijski telefon broj 060 90 18 (cijena poziva iznosi 6,25 kn/min sa PDV-om).

Među uzvanicima ove gala večere bili su povjerenica Predsjednika za osobe s invaliditetom gđa Vesna Škulić koja se pojavila kao izaslanica Predsjednika Ive Josipovića, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, voditeljica Referentnog centra Ministarstva zdravlja za solidne tumore dječje dobi i voditeljica Odjela hematologije i onkologije Klinike za dječje bolesti, prof. dr.sc. Jasminka Stepan Giljević, pravobraniteljica za djecu gđa Mila Jelavić, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom gđa Anka Slonjšak, dogradonačelnica Jelena Pavičić te pročelnici gradskih ureda te ravnateljstvo i brojni liječnici Klinike za dječje bolesti Zagreb, kao i predstavnici ostalih bolnica i ustanova.

Svi oni družili su se u neformalnoj i emotivno vrlo dirljivoj atmosferi s roditeljima i djecom koja se liječe na onkološkom odjelu Klaićeve bolnice. Pjevačice Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac zabavljale su veselo društvo do kasnih sati pa se tako na plesnom podiju moglo vidjeti djecu iz Udruge kako plešu s glumcima i predstavnicima gradskih ureda.

Svi oni družili su se u neformalnoj i emotivno vrlo dirljivoj atmosferi s roditeljima i djecom koja se liječe na onkološkom odjelu Klaićeve bolnice. Pjevačice Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac zabavljale su veselo društvo do kasnih sati pa se tako na plesnom podiju moglo vidjeti djecu iz Udruge kako plešu s glumcima i predstavnicima gradskih ureda.

Projekt su svojom prisutnošću podržali i predstavnici Dinama – glavni direktor Tomislav Svetina i spotski direktor Zoran Mamić, direktorica međunarodnih odnosa Amra Peternel i direktor financija Matej Škegro s pratnjom. Bili su ondje i kapetan Josip Šimunić te dokapetan Ivan Kelava.

Dirljiva priča ove djece i teški uvjeti u kojima se liječe solidarizirali su i svijet estrade pa su tako na gala večeri prisustvovali pjevač Giuliano, glumci Vedran Mlikota, Ana Maras, Bojana Gregorić, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Sanja Vejnović, manekenka Dvina Meler, voditelj Robert Zuber i mnogi drugi. Medijski pokrovitelj projekta je Nova TV, čiji je voditelj Petar Pereža vodio program.




LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA