Prethodni Slijedeći
DRAGOCIJENI ZALOGAJ UDRUGE BESKRAJNA MILOST
Ljubav na djelu 2013-01-20

UDRUGA BESKRAJNA MILSOT je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja humanitarnog rada i poticanja osobnog razvoja i duhovnih vrijednosti pojedinaca i šire društvene zajednice.

Humanitarni projekti udruge za pomoć socijalno ugroženim obiteljima: “DAJ I TI SVOJ DOPRINOS" i Humanitarno djelovanje "DRAGOCJENI ZALOGAJ"

Humanitarno djelovanje "DAJ I TI SVOJ DOPRINOS" osmišljeno je kako bismo aktivirali građane na pomoć djeci i odraslima oboljelim od malignih bolesti, socijalno ugroženim obiteljima, samohranim roditeljima.
Ovo humanitarno djelovanje održava se tako da na javnim mjestima postavimo štand udruge s kutijom za priloge te košarica sa bombonima koje se djele svakome i natpisom ¨DAJ I TI SVOJ DOPRINOS¨ kako bi građane osvijestili da nije potrebno odricati se velikih novčanih iznosa za pomoć potrebitima.

Humanitarno djelovanje ¨DAJ I TI SVOJ DOPRINOS¨ sproveli smo u vidu humanitarnih akcija u shoping centrima u Zagrebu, te u centrima trgovačkih lanaca.

Humanitarno djelovanje "DRAGOCJENI ZALOGAJ"¨ osmišljeno je kako bismo potaknuli vjernike i sve ljude dobrog srca na pomoć djeci i odraslima oboljelim od malignih bolesti, socijalno ugrožene obitelji samohranih roditelja.

Ovo humanitarno djelovanje je zamišljeno tako da se na mjestima ispred katoličkih crkvi u gradu Zagrebu postavi štand udruge s krafnama koje su donirane od pojedinih tvrtki-pekara i koje ljudi mogu slobodno uzeti. Tom prigodom mogu ali nije obvezno donirati dragovoljni prilog i na taj način mogu pomoći u prikupljanju sredstava za pomoć potrebitima.

Humanitarna djelovanja "DAJ I TI SVOJ DOPRINOS" i "DRAGOCJENI ZALOGAJ" su koraci vjere gdje se želi darovati vjernike doniranim proizvodima te na taj način dati priliku sudjelovanja u prikupljanju sredstava za pomoć maligno oboljeloj djeci te socijalno ugroženim obiteljima i samohranim roditeljima.



LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA