Prethodni Slijedeći
Sveta Misa za onkološke mališane
Udruga Ljubav na djelu 2015-10-22
U sklopu Programa duhovne pomoći djeci i roditeljima u Klinici za dječje bolesti Zagreb, na Zavodu za onkologiju i hematologiju pri Institutu za tumore svečano smo proslavili Božić u duhu hrvatske nacionalne tradicije. Mladi iz Zbora Kristofori su prošli odjelom, sviranjem i pjesmom razveseljavajući djecu i roditelje, dok su Sjemeništarci i Dječji zbor iz Župe Sv. Blaža sa sestrom Cecilijom svirali i pjevali ispred Dnevne onkološke ambulante.
Prije Svete Mise su dvojica svećenika ispovijedali djecu, roditelje i bolničko osoblje. Mons. Valentin Pozaić, pomoćni biskup zagrebački prošao je odjelom u pratnji pročelnice odjela dr. Jasminke Stepan i vlč. Nikole Jurkovića blagoslivljajući djecu i roditelje. 
U 17h slavili smo svečanu koncelebriranu presvetu Euharistiju za vrijeme koje je jedan pacijent primio sakrament Svete Potvrde. Nakon Svete Mise bio je prigodni domjenak, a preuzvišeni Biskup je zatim proveo kraće vrijeme u razgovoru s bolničkim osobljem. Svima nam je to događanje i posjet Oca biskupa bilo veliko ohrabrenje, radost i utjeha.


LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA