Prethodni Slijedeći
Projekti
Projekt ”help desk” za pomoć roditeljima i djeci
Zajedno u suradnji s Klinikom za dječje bolesti Zagreb,Ministarstvom zdravlja i glavnim pokroviteljem projekta “Help desk”- American Expressom, dobivamo mjesto u sklopu bolnice - Help desk za pomoć roditeljima i bolesnoj djeci na putu do zdravlja!
VIŠE
Projekt ”moja školica
Moja školica je projekt nastao u suradnji Pedijatrijskog psiho-onkološkog centra i Udruge “Ljubav na djelu” uz financijsku potporu MIZ-a.Projekt je namjenjen djeci oboljeloj od malignih bolesti predškolske dobi te djeci s odgodama kretanja u školu.

VIŠE
Projekt ”uprizoravanje i pričanje priča za djecu”
Na Odjelu onkologije i hematologije u organizaciji i pod mentorstvom Psihoonkološkogcentra zajedno u suradnji s Udrugom Ljubav na djelu, studentice psihologije jednom tjedno pričaju/uprizoruju po jednu priču.Tijekom uprizorenja priča koriste se lutke i materijali.

VIŠE
Projekt
Glavna ideja za projekt glazbeno edukativnih radionica rođena je na Badnjak 2010. u "Klinici za dječje bolesti Zagreb“, gdje su članovi udruge sudjelovali u kulturnom programu bolnice "Vesela srijeda“ na način da su kroz glazbu, pjesmu i kreativni sadržaj, zabavljali bolesnu djecu po sobama i odjelima te im na taj način uljepšali boravak u bolnici
VIŠE
Projekt
Projekt „Mladi za mlade“ u sklopu program Europske unije „Mladi na djelu“ namijenjen je mladima i organizacijama aktivnim u radu s mladima. Glavnu riječ u osmišljavanju i provođenju projekata imaju upravo mladi. Odrasli su ovdje prisutni samo kao podrška. Ključna riječ je neformalno učenje, što znači da se ono odvija na ležeran način, uz zabavu, druženje, volontiranje i razmjenu iskustava.

VIŠE
Janaf
Vedrana 2023.03.13
JANAF – SPONZOR AKTIVNOSTI za podršku maligno i kronično oboljeloj djeci i obiteljima
Zahvaljujemo tvrtki Janaf što je i ove godine odlučio podržati naš rad kroz sponzorstvo aktivnosti Udruge usmjerene na pružanje psihosocijalne podrške maligno i kronično oboljeloj djeci i obiteljima.


Promocija
Ljubav na djelu 2023.03.13
Povodom svjetskog dana djece oboljele od malignih bolesti naša draga Antonija Vuletić predstavila je svoju treću slikovnicu za djecu. Antonija je pobijedila ovu bolest dva puta i svojim slikovnicama želi pružiti podršku svoj djeci koja su oboljela ili preboljela.
Slikovnice se mogu kupiti upitom na naš email, kao i službene majice udruge. Također nas možete podržati donacijom na naš žiro račun ZABA HR1823600001102031208
Zahvaljujemo djelatnicama - volonterkama iz INE d.d., što su nas kroz projekt Ina Spajalica, podržale svojim sudjelovanjem na štandu, povodom Međunarodnog dana djece oboljele od malignih bolesti, te nam pomogle u širenju svijesti o problematici malignih bolesti u djece i potrebama naših obitelji. Bilo nam je zadovoljstvo družiti se s vama ❤️...#inaspajalica
Također hvala našim donatorima Stanić Beverages i Balon centar.
Uplatnica
Ljubavnadjelu 2022-11-10
Letak Ljubav na djelu

Zubak

ZAHVALA TVRTKI ZUBAK GRUPA NA VRIJEDNOJ DONACIJI OD 50.000,00 kn !


Od srca zahvaljujemo tvrtki ZUBAK GRUPA, na iskazanoj podršci Udruzi Ljubav na djelu u vidu vrijedne donacije od 50.000,00 kn.Svojim plemenitim i društveno odgovornim djelovanjem, Zubak Grupa omogućila nam je daljnje provođenje aktivnosti u 2021. godine za naše mališane i obitelji. Sredstva će biti utrošena za provođenje psihološke podrške te pružanje daljnjeg besplatnog smještaja obiteljima koje dolaze na liječenje u Zagreb, u apartmanima naše Udruge. Hvala Zubak Grupi što su pokazali bezuvjetnu ljubav na djelu te postali dio boljeg sna oboljele djece i njihovih obitelji!

Jozo Bozo
Mađioničar Jozo Bozo, također je prepoznao je važnost kampanje Vidite li staklenu djecu?Jozo Bozo je posjetio Udrugu LJUBAV NA DJELU u Ininoj kući Udruga SPAJALICI,kako bi donacijom edukativnih i zabavnih igara koje je sam osmislio, izmamio osmjehe na lica "staklenoj djeci" - djeci koja imaju iskustvo života s oboljelom braćom ili sestrama u obitelji.
HPB donacija

ZAHVALA HRVATSKOJ POŠTANSKOJ BANCI


Hrvatska poštanska banka, ove godine nam je zaželjela Sretan Božić i omogućila sretnu Novu 2021. godinu, donacijom vrijednom 30.000,00 kn.

Od srca hvala što ste pokazali bezuvjetnu ljubav na djelu te postali dio boljeg sna oboljele djece i njihovih obitelji!

Svojim plemenitim i društveno odgovornim djelovanjem, HPB nam je omogućila  daljnje provođenje aktivnosti u 2021. godine za naše mališane i obitelji.


Naši donatori


LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA