Prethodni Slijedeći
Dan djece oboljele od malignih bolesti
Vedrana Babic 2016-02-15
900.000 djeca podižu glas protiv raka u djetinjstvu u novom hitu!

Ranije ove godine CCI udružio se s skladatoeljom Disney Frozen  Christophe Beck za podizanje svijesti raka u djetinjstvu. Tijekom ove kampanje, Child4Child.com, djeca iz cijelog svijeta pozvana su kako bi snimila svoj glas pjevajući refren na novi hit: Mi smo jedan. Kreativni odgovori su neodoljivi!
Više od 900.000 djece i tinejdžera ne samo da su snimili sebe kako pjevaju refren, oni su stvorili plesove, pa čak naslovnice!                       I danas -Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti -mnapokon možemo čuti i vidjeti rezultate ove kreativnosti, kao službenu verziju "Mi smo jedan"  koja je puštena na  svim većim platformama, uključujući iTunes, Apple glazbe i Spotify.

Pogledajte video spot: 
https://www.youtube.com/watch?v=PBzuYXCEDis~~HEAD=dobj

 

Kampanja Child4Child započela je u siječnju s lansiranjem web stranice child4child.com. Djeca iz cijelog svijeta su bila zamoljena da dignu svoj glas protiv raka u djetinjstvu pjevajući zajedno do refrena pjesme mi smo jedno, pjesmu posebno napisanu od hollywoodskog skladatelja Christophe Beck i njegove 12-godišnja kći Sophie.


Sada, šest tjedana nakon lansiranja, više od 900.000 djece je sudjelovalo u ovom brzo rastućem podizanju svijesti. Naime, kampanja je postala glavna od tema na Musical.ly samo nekoliko sati nakon što je Child4Child lansiranja!

 

Danas, na Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti,        "Mi smo jedan"  je puštena na digitalnim platformama, uključujući iTunes, Apple glazbu, Deezer i Spotify. Dok  stihove pjevaju neki od glazbenih talenata poput Sophie Beck, refren je napravljen kao veliki zbor djece koja su sudjelovali u ovom čudesnom događaju, a uključuje i mlade talente poput Alexa Curtis (pobjednik Voice Australiji 2014), Livvy Stubenrauch (glas Ane u Disney Frozen), Robbie Firmin (britanski supertalent) i Aaralyn O'Neil (američki Got Talent). Prikazivanje videa "Mi smo jedn" popraćen službenim spotom dostupan je od danas na YouTube. Video se sastoji od stotina tisuća video-priloga i snimaka pjesme koje na Child4Child poslano u proteklih nekoliko tjedana. Video je režirao i uredio međunarodno priznati redatelj Johan Soderberg, poznat po svom radu sa David Bowie posljednjim glazbenim videom,te  kao što su video za Beyonce i Madonna.

Kampanja podizanja svijesti nastavlja se na www.child4child.com gdje djeca mogu nastaviti širiti poruku nade.

Web stranica: www.child4child.com 

Službeni video spot: https://www.youtube.com/watch?v=PBzuYXCEDis

 

 

 

O MEĐUNARODNOM DANU DJECE OBOLJELE OD MALIGNIH BOLESTI

  

Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti je globalna kampanja za podizanje svijesti o malignim bolestima kod djece

Prva je pokrenuta  2002. godine od Međunarodna organizacije Udruga roditelja djece oboljelih od malignih bolesti protiv raka u djetinjstvu roditelji organizacija (sada CCI). Ona slavi hrabrost, otpornost i snagu djece i adolescenata u borbi s rakom. To pokazuje potrebu za pravedniji i bolji pristup malignim bolestima kod djece, za svu djecu posvuda, kao i važnosti pomoći za djecu i adolescente s rakom, preživjelih i njihovih obitelji. 
Dan potiče dublje razumijevanje problema i izazova s kojima se suočavaju djece / adolescenata s rakom, preživjelih, njihovih obitelji i društva. Maligna bolest u djetinjstvu nije samo bolest koja utječe na pojedine obitelji, već ima i utjecaj na društvo u cjelini i budućnost sviju nas. Međunarodni dan djece oboljelih od malignih bolesti sada ima podršku Svjetske zdravstvene organizacije i podršku drugih globalnih mreža udruga za djecu oboljelu od malighnih bolesti u 100 zemalja.


LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA