Prethodni Slijedeći
Mali Mak
Vedrana 2018-12-3
Mali mak - Antonija Vuletić  - SLIKOVNICU KUPI, DJEČJI OSMIJEH PROBUDI 

Slikovnicu možete kupiti i naručiti telefonski na broj: 091 42 43 442 Ili nam poslati upit na e-mail: info@ljubavnadjelu.hr

Sva sredstva od prodaje slikovnice idu za pomoć maligno oboljeloj djeci i obiteljima za vrijeme liječenja.

Antonija Vuletić pobijedila je tešku malignu bolest.Ta ju je borba potaknula i da napiše slikovnicu te tako pomogne drugoj teško bolesnoj djeci. 

Danas joj osmijeh ne silazi s lica.. S devet godina dijagnosticiran joj je tumor na mozgu. Teške trenutke tijekom dugotrajnog liječenja i boravka u bolnici olakšavalo joj je pisanje. Svojom slikovicom "Mali mak" malenim borcima Antonija želi uliti nadu.

Slikovnica „MALI MAK“ Antonije Vuletić oda je životu ispričana kroz cvijet, istodobno nježan i snažan, cvijet koji zna niknuti na nedostupnim mjestima, zapuštenim livadama, uz tračnice zaboravljenih pruga kao dobrodošlica vlakovima koji nikada neće stići. Kroz ovu priču autorica otvara pitanje ljudske bahatosti, vječna nezadovoljstva i nemogućnosti uživanja u danostima života koji je sam po sebi savršen, no često ga guši baš ljudska nesavršenost koja se utapa u željama nečeg nedostupnog, upliće u mreže tlapnji kako je negdje drugdje bolje,  nešto drugo ljepše, nečija livada zelenija i nebo vedrije. O tome je jednostavnom pričom autorica podučila najmanje kroz odiseju glavnog junaka cvijeta malog maka.

Kroz njegovu priču moguće je iščitati i druge razine poruka, pa tako i one koliko vrline poput ljepote mogu nositi i nevolje ako ih ne koristimo na pravi način, ne želeći spoznati svoje granice i živjeti u svojim okvirima, postižući maksimum onime što nam je dano, baš kao dar, radost, život.

Autorica Antonija Vuletić sve izrečeno u djelu potvrđuje i vlastitim životom koji je, bez obzira na boljku koja joj je oduzela uobičajeni tijek djetinjstva, oda upornosti, vedrine i snage koja pokreće svijet.

Slikovnica ima 48 stranica, te je izrađena u kvalitetnom tvrdom uvezu. Redovna cijena joj je 50,00 kn a za otkup veće količine 40,00 kn.

Radi velikog interesa, nova naklada je upravo u tisku te slikovnicu možete nabaviti od 15.12.2018.

 



LJUBAV NA DJELU
Udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti
Prilaz Đure Deželića 31, Zagreb

info@ljubavnadjelu.hr
www.ljubavnadjelu.hr
OIB : 04983288258

ZABA IBAN: HR1823600001102031208
PBZ IBAN: HR1523400091110543841
LJUBAV NA DJELU
O udruzi
Aktivnosti
Projekti
Mediji o nama
Kontakti
IZBORNIK
Opći uvjeti i uputstva
Način plaćanja
Izjava o privatnosti
PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER
smrtovnice Osmrtnice POSTANI ČLAN
PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA